maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kotka 5.4.2010

Hello Finland! Ja muutkin maailman osaset. Maailman napahan on kuitenkin Suomessa ja kaikki tärkeä tapahtuu täällä, joten ensisijaisesti ”hello Finland”! ;)

Terveisiä Huvipurrentieltä, Kotkan saarelta. Tulin takaisin Suomeen viikko sitten. Asustelen vanhempien luona huhtikuun loppuun asti, jolloin saan Tapanilan asuntoni takaisin. Matkustaminen on ihanaa mutta kiva tulla kotiinkin välillä. Äitiä ja isiä on kiva nähdä, pitkästä aikaa. Kavereitakin ollut himpun ikävä (nähdään pian kun tulen Hkiin!). Ja hei, Ruispalat maistuvat ihan leivältä!!! :)

TIEDÄN, että blogini raahaa tuollaiset parisen kuukautta perässä mutta hoitelen päivitykset kuntoon jahka ehdin. Ei sillä, että olisin järkyttävän kiireinen mutta priorisoin tässä muutamia muita juttuja ensin kunnes uppoudun matkamuisteloihin ja kertomuksiin. Ja niitähän riittää... paree kirjoitella pian muistiin ennen kuin, lukion matematiikan lehtorini Torsti Pennasen sanoin, ”vaipuvat unhon yöhön”. Samaa viisasta miestä lainatakseni ”vetäydyn lähiaikoina kammiooni” ja kerron teille millainen se ihmeellinen Australian manner oikeasti oli ;)

Palailemisiin pian...
Anu

Ei kommentteja: